sobota 4. února 2023

Podcast - Nadační fond Seňorina

Ráda bych poděkovala Nadačnímu fondu Seňorina za pozvání na natáčení podcastu v rámci projektu "Aloisovy otázky". Povídání bylo moc příjemné a snad se vám bude líbit. 

Byl to můj první počin tohoto druhu, takže jsem byla hodně nervózní. Omluvte prosím případné nedostatky. Z mé strany samozřejmě. Paní Jarce Švarcbachové moc děkuji za velmi milé přivítání i trpělivost.:

https://podcasts.apple.com/sk/podcast/aloisovy-ot%C3%A1zky/id1641086118?l=sk

nebo 

https://youtu.be/kbqdg2bigLU


"ALI, přítel nejvěrnější", říká puberťačka před důchodem

Aloisovy otázky

"Tento blog vznikl jako ventil na vypouštění přebytečné páry při péči o mámu s alzheimerem. Podobné jištění má každý kotel, u kterého hrozí výbuch z důvodu přetlaku", říká náš host, "puberťačka před důchodem", blogerka a rodinná pečující, paní Hana Vondráčková, která byla nominována na cenu Magnesia Litera 2022 v kategorii Blog roku. Jarka Švarcbachová se jí zeptala, jak zvládá pečovat a ještě o tom psát, a taky na další Aloisovy otázky, třeba co do budoucna chystá.

Podívejte se také na naše stránky a zjistěte více o nemoci i podpoře pečujícím:

www.nfsenorina.cz

www.centrum-senorina.cz

www.alzheimercafe.cz

www.vsechnojenormalni.cz

Děkujeme Martinu Preissovi za namluvení úvodního a závěrečného slova, Radovanu Mevaldovi za střih a úpravu záznamu, Lucii Kroužkové za návrh loga a Paláci YMCA Praha za poskytnutí prostor k natáčení.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Velice si vážím všech, kdo si udělali čas a svým komentářem zhodnotili mé snažení. Uvítám všechny podněty, které by vás na téma péče o nemocné s alzheimerem zajímaly. Děkuji, že mě sledujete.

Napsali o nás

Článek Markéty Pilátové - Ti co se nevešli

Strašně ráda bych se s vámi podělila o radost, která mi málem podlomila nohy. Jedna z porotkyň Magnesia litera se o mém blogu zmínila ve své...